کاربری
کاربر گرامی به کهکشان سبز خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: کامابوکو:

  1. #1

    کهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبز

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    210
    تشکر ها
    178
    تشکر شده 211 بار در 104 ارسال.
    حالت من : Khoshhal
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    89
    Array

    Lightbulb کامابوکو:

    سوریمی یک فرآورده بینابینی است که از آن برای تهیه فرآورده های نهایی یا Neriseihin استفاده می شود . حدود 90 در صد این فرآورده ها انواع کیک های ماهی هستند که به آنها Kamaboko گویند. البته فرآورده های تقلیدی مانند Imaitation crab و دیگر فرآورده های مشابه Shellfish analog را نیز می توان در این گروه بندی و در ردیف کامابوکو قرار داد .

    [برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . برای ثبت نام در سایت کلیک کنید]

    جز اصلی در فرآورده های کامابوکو ژل همگنی است که از خمیر کردن سوریمی خام یا انجماد زدائی شده با حدود 3-2 درصد نمک به مدت 30-20 دقیقه درون یک چرخ گوشت یا کاتر حاصل می گردد . البته به این مخلوط در مرحله بعد می توان بر اساس نیاز ، افزودنی های دیگری مانند شکر ، نشاسته ، ادویه ، سفیده تخم مرغ ، سبزیجات ( پیاز و جعفری ) و گلوتامات سسدیم نیز اضافه نمود . این سول گوشت در پایان به اشکال مختلف فرم داده شده و سپس حرارت داده می شود .



  2. #2

    کهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبز

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    258
    تشکر ها
    132
    تشکر شده 69 بار در 49 ارسال.
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    91
    Array
    جالب بود!!!مرسی عزیزم..
    • علم می گوید ماهی به خاطر دور شدن از اب,به دلایل طبیعی ,میمیرد.
    • اما هر کس یک بار بالا پایین پریدن ماهی را دیده باشد,تصدیق می کند که ماهی از بی ابی به دلیل طبیعی نمی میرد.

کلمات کلیدی این موضوع

کهکشان سبز مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن کهکشان سبز با عنوان متفاوت ترین انجمن تخصصی ، آموزشی و عمومی در بهمن ماه سال 1391 خدمات رسانی خود را آغاز نمود . امید است محیطی علمی و دوستانه برای همه محققین ، دانشجویان و تمام اهل علم و دانش ایجاد شود تا مطالب علمی و آموزشی در این فضای مجازی به اشتراک گذاشته شود .

لینک های مفید
ابزار ها
بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0