کاربری
کاربر گرامی به کهکشان سبز خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: سرخ شدن آب دریاچه ارومیه هیچ*گونه خطر زیست محیطی ندارد

  1. #1

    کهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبز

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    نوشته ها
    13
    تشکر ها
    4
    تشکر شده 9 بار در 7 ارسال.
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    76
    Array

    سرخ شدن آب دریاچه ارومیه هیچ*گونه خطر زیست محیطی ندارد

    مدیر گروه ژنتیک مولکولی آبزیان موسسه تحقیقات شیلات ایران گفت: سرخ شدن آب دریاچه ارومیه هیچ گونه خطر زیست محیطی ندارد.

    به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران منطقه آذربایجانشرقی به نقل از روابط عمومی دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشراسلامی، احمد قرقی با بیان این مطلب افزود: هم اکنون جلبک ارزشمند اقتصادی دونالیلا سالینا در دریاچه ارومیه در خطر نابودی قرار دارد، این جلبک ارزشمند اقتصادی حاوی ماده بتاکاروتین، پایه سازنده ویتامین a، است. این ماده برای ساخت کرمهای بهداشتی و آرایشی و همچنین در مواد خوراکی کاربرد دارد.


    به گفته این پژوهشگر، ایران هم اکنون دانش به کارگیری این جلبک در مصارف صنعتی را نیز دارد که باید این امر عملیاتی شود.

    وی با بیان این که بانک ژن متشکل از انواع آبزیان همچون انواع ماهی، مرجان، گیاهان آبزی، آرمیتیا و میگو است، تصریح کرد: هم اکنون جلبک دونالیلا سالینا در بانک ژن کشور موجود است، اما زیستگاه این آبزی در معرض خطر قرار دارد که باید برای حفظ این آبزی تدابیری اندیشیده شود.

    مدیر گروه ژنتیک مولکولی آبزیان اظهار کرد: جلبک دونالیلا سالینا همچون آبزی آرمیتیا دارای ارزش اقتصادی بالاست و زیستگاه هر دو آبزی دریاچه ارومیه است.

    به گزارش ایسنا، این جلبک تک سلولی است و در آب های شور ساحلی، آبگیرهای صخره ای و دریاچه های آب شور زندگی می کند، این جلبک برای زندگی در آب های شور غلیظ سازگار و یکی از گونه های حیاتی مقاوم به نمک که تاکنون شناخته شده، است.

    شایان ذکر است این جلبک در زمان عادی که شوری دریاچه کمتر است رنگدانه سبز ترشح می کند و با بالارفتن شوری و یا تبخیرشدید آب برای سازگاری با این شوری از خود رنگدانه قرمز ترشح می کند، شکوفایی این جلبک هیچگونه خطری برای جوامع بشری نداشته و به دلیل حضور همیشگی در آب برای موجودات دریایی نیز خطری نخواهد داشت. بنابراین سرخ شدن آب دریاچه ارومیه هیچ گونه خطر زیست محیطی، اکولوژیکی برای دریاچه ندارد و حتی می تواند در صورت انجام مطالعات و بالا بودن تراکم وسیعی از جلبک های "دونالیلا سالینا" در استخراج مواد بیولوژیک دریایی مهمی چون بتاکاروتن ها مورد استفاده قرار گیرد.

    کاربر مقابل از m.miri عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    R◐MANCE (02-20-2013)

    ویرایش توسط m.miri : 02-20-2013 در ساعت 10:44 PM

  2. #2

    کهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبزکهکشان سبز

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    258
    تشکر ها
    132
    تشکر شده 69 بار در 49 ارسال.
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    88
    Array
    عالی بود ممنون!!
    • علم می گوید ماهی به خاطر دور شدن از اب,به دلایل طبیعی ,میمیرد.
    • اما هر کس یک بار بالا پایین پریدن ماهی را دیده باشد,تصدیق می کند که ماهی از بی ابی به دلیل طبیعی نمی میرد.

کلمات کلیدی این موضوع

کهکشان سبز مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن کهکشان سبز با عنوان متفاوت ترین انجمن تخصصی ، آموزشی و عمومی در بهمن ماه سال 1391 خدمات رسانی خود را آغاز نمود . امید است محیطی علمی و دوستانه برای همه محققین ، دانشجویان و تمام اهل علم و دانش ایجاد شود تا مطالب علمی و آموزشی در این فضای مجازی به اشتراک گذاشته شود .

لینک های مفید
ابزار ها
بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0