کهکشان سبز


مواد لازم :

آرد به میزان لازم
شیر 1/2 لیوان
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آب ولرم نصف لیوان
روغن 1/3 لیوان

خمیر مایه و شکر رو مخلوط میکنیم و بهش آب ولرم اضافه میکنیم و یه در روش میذازیم و اجازه میدیم 10 دقیقه توی یه جای گرم و تاریک مثل داخل کابینت بمونه تا عمل بیاد

شیر رو کمی گرم میکنیم و با روغن و مایه خمیر فعال شده مخلوط میکنیم بعد آرد و نمک رو مخلوط میکنیم والک میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم
آرد رو تا جایی که خمیر به دست نچسبه اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و روش یه پارچه یا سلیفون میندازیم و به مدت 2 ساعت میذاریم تو یه جای گرم تا خمیرمون حجمش دو برابر بشه( حواستون باشه زیاد آرد اضافه نکنید که نون خشک بشه) تا وقتی که بدست نچسبه. چسبندگی رو سعی کنید با ورز دادن هم بگیرید .


بعد از خمیر گلوله های کوچیکی برمیداریم و به شکل نوارهای بلند درمیاریم و دور قیف میپیچیم تا بالای قیف نپیچید( قیف رو کمی چرب کنید)
یا میتونید خمیر رو با وردنه صاف کنید و نواری ببرید و لوله کنید دور قیف.
روی نوار ها میتونید کمی تخم مرغ و شیر بمالید .


کهکشان سبز


کهکشان سبز



کهکشان سبز



بعد روی خمیرها رو زرده تخم مرغ میزنیم میتونید زعفرون دم کرده یا رنگ غذا یا اینکه پودر پاپریکا رو کمی شبر یا آب مخلوط کنید و روی خمیرها بزنید. اینطوری نون های خوشرنگ تری دارید


کهکشان سبز


کهکشان سبز


کهکشان سبز


روی سینی فر فویل بندازید ونون ها رو روی سینی میزاریم و تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 20 تا 25 دقیقه


کهکشان سبز


داخل نون ها رو میتونید با انواع سالاد الویه و سالاد سیب زمینی یا پنیر و سبزی و گردو پر کنید


کهکشان سبز


اگه قالب قیف ندارید عیب نداره یه مقوا رو لوله کنید ( یادتنه بچه بودیم میرفتیم از بقالی تخمه میگرفتیم اونها هم کاغذ رو لوله میکردن توش تخمه میریختن) دقیقا اون شکل و بعد روی مقوا و داخلش رو کاملا با فویل بپوشونید. و به عنوان قیف استفاده کنید.